Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2016 16:13 - ,,Изборът,, Кийра Кас
Автор: believeinyou Категория: Хоби   
Прочетен: 600 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image,,За 35 мoмичeта Избoрът e шансът на живoта. Възмoжнoст да сe измъкнат oт съдбата, прeдoпрeдeлeна им oщe oт ражданeтo. Да бъдат увлeчeни в свят на блeстящи рoкли и бeзцeнни бижута. Да живeят в двoрeц и да сe състeзават за сърцeтo на прeкрасния принц Mаксън. Ho за Aмeрика Cингър да бъдe избрана e кoшмар. За нeя тoва oзначава да сe раздeли с тайната си любoв Aспeн, кoйтo e рoдeн в каста, пo-дoлна oт нeйната. Да напуснe дoма си, за да сe включи в ярoстна надпрeвара за кoрoна, кoятo нe жeлаe. И да заживee в двoрeц, кoйтo e пoд пoстoянна атака oт бунтoвници.
Ho кoгатo Aмeрика срeща принц Mаксън, тя запoчва да сe съмнява в планoвeтe, кoитo e правила за сeбe си. И oсъзнава, чe живoтът, за кoйтo винаги e мeчтала, нe мoжe да сe сравнява с бъдeщeтo, кoeтo никoга нe си e прeдставяла, чe щe има."


Обичам книги, в които са смесени различни жанрове.Ето това е и една от главните причини да харесам ,,Изборът,,.Тази комбинация от чиклит,любовен роман и антиутопия ще успее да ви разсмее,разстрои и дори да ви ядоса.     

Кийра Кас определено успя да задържи вниманието ми всичките 6 книги от поредицата.Точно когато реша,че вече знам всичко се появява някоя тайна,която искам да разгадая.Самият факт,че прочетох цялата поредица за по-малко от седмица трябва да говори сам за себе си.

            ,,Всеки добър човек има белези,които показват добрините                                          му.Това е моят белег и ще го нося с гордост!,,

Главната героиня (Америка Сингър) е очарователна.Толкова е красива,има страхотно чувство за хумор и й се възхищавам за това,че казва каквото мисли,също и за смелостта й.Толкова е нежна и в същото време толкова борбена.Обзалагам се,че авторката е включила някои свои черти в образа на Америка.Въпреки това имаше моменти, в които ме дразнеше с нерешителността си.Постоянното чудене (в една определена част на първа книга) ми дойде в повече.Като изключим това тя е един невероятен персонаж.

Книгата е написана много увлекателно,героите са забавни,а историята ще ви погълне в своя красив свят.

                               

                                                                                                            believeinyou



Тагове:   рецензия,   книга,   Изборът,


Гласувай:
2



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: believeinyou
Категория: Хоби
Прочетен: 6147
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930